torstai 4. huhtikuuta 2013

Luomubotoxia osa 2: Silmät on sielun peili

Silmien nuorentamiseen on monta kikkaa, mutta helpoin niistä on korostaa yläripsiä. Alaripset kannattaa jättää huomiotta, koska niiden allahan ne rypyt luuraavat. Pelkillä tuuheilla, pitkillä kaareutuvilla ripsillä päästään jo pitkälle ja on varmasti luomumpaa kuin botoxi. Alla muutama luomubotoxivinkki ripsiin, mitä itse olen kokeillut - No, osa on semiluomua, mutta varmasti silti vaarattomampaa kuin itse botoxi.

Ripsien pidennys
Itse kokeilin ripsien pidennyksiä ja voi, kyllä oli niin upeat ja hienot ripset, että vuodet sen kun karisi, kun ei kukaan muuta huomannutkaan kuin ne hienot ripset. Aikansa se oli mukavaa, mutta sitten allergisoiduin sille ripsiliimalle. Lisäksi siitä tuli aika kallis harrastus, kun maksoin kolmen viikon välein 50 euroa ja siitä 3 ensimmäistä päivää näytin siltä, kuin joku lähi omainen olisi kuollut. Silmät oli tosi punaiset ja jopa kipeät. Kerkisin varmaan puolisen vuotta harrastaa näitä ripsien pidennyksiä ja sen jäljiltä oli kyllä omat ripset tosi heikossa hapessa. Itse laittaisin ripset enää sellaisille lomamatkoille, jossa tiedän olevan niin kuuma, ettei mikään meikki pysy naamassa. Silloin piristää, kun edes silmät tulevat näkyviin siitä punoittavasta naamasta. Ja ehdottomasti parhaat ripsien pidennykset saa Ketliltä, jolla on liike nimeltä Kaunis Marabella. Ketli ei koskaan tee övereitä ja kysyy tarkkaan asiakkaan toiveet etukäteen.

Ripsiseerumi
Ripsiseerumia kokeilin ripsien pidennysten jälkeen ja ainakaan se Facediilillä hommattu japanilainen mömmö ei vakuuttanut. Paketissa luki, että voi laittaa myös ripsivärin alle, mutta kyllä se sellasta tavaraa oli, että kun siihen päälle kuin laittoi ripsivärin, niin tuntui ettei saa ripsiä näkyviin edes ripsivärillä. Kokeilin myös niin, että laitoin seerumin illalla yöksi, ei toiminut. Aamulla se mömmö oli kokkareina ripsissä ja ripset tuhannen takussa. Ovh tällä tuotteella oli 99 euroa ja Facediilissä se oli 29 euroa. Älkää vaan ostako ainakaan juuri tätä tuotetta. Itse kokeilisin seuraavaksi ripsiväriä, jossa on seerumi mukana, jos sellaisia on olemassa sopuhintaan.

Elektroninen ripsien kiharrin
No kun halvalla sai! Kihartaa ihan kivasti lämmön kanssa, mutta koska minun silmäni ovat mallia Sylvester Stallone, niin ripsiä on äärimmäisen vaikea kihartaa. Meillä Stallonen kanssa on samanlainen silmän kaari ja kaikkien ripsien kihartimien kaaret ovat huomattavasti loivempia kun minun ja Stallonen silmän yläkaari on. Normaalisilmäisenkin kannattaa miettiä tätä ostosta. Hinta Facediilin kautta 19 euroa, mutta patterit saa olla vaihtamassa kerran viikossa. Samankokoinen patteri menee lasten kuumemittariin, joka sekin syö niitä ihan liikaa ja katsoinkin että "ympäristörikosrekisterini" on jo sen patterikoon kohdalta täysi. Käyttämättä jäi.

Kihartava ripsiväri
Toimii! Pelko siitä, että osa ripsistä on hävinnyt ja osa ohentunut olemattomiksi katosi kun vaihdoin kihartavaan ripsiväriin. Eivät ne ripset toki entisellään olleet, mutta ei tämä tilanne ihan niin paha ollut mitä japanilainen ripsiseerumi ja Lumenen ripsiä pidentävä ripsiväri antoivat ymmärtää. Tarjoustalossa punnittuani toisessa kädessä Lumenen kihartavaa ripsiväriä ja Rimmelin kihartavaa ripsiväriä päädyin Rimmeliin, koska se oli halvempi ja edellinen ripsiä pidentävä Lumene (mustikkauute tai joku sellanen) oli pettymys. Oikeaan osui valinta: Rimmelin Sexy Curves (ihana nimikin) näyttää sekä tuuheuttavan, pidentävän että kihartavan ripset. Aivan täydellistä: Ei tarvitse erikseen kihartaa ripsiä, mikä säästää huomattavasti aikaa stallonesilmäisen ihmisen kohdalla ja lopputuloskin on paljon parempi. Suosittelen lämpimästi. Tätä silmiin ja valokynää sipaisu kulman korkeimpaan kohtaan, niin stallonesilmäinenkin nuortuu. Suosittelen myös Stallonea vaihtamaan tähän. Googlasin kuvia ja oli vaikea löytää herrasta kuvaa, missä silmät vielä roikkuvat kuten nuorempana. Kummasti hänellä silmäluomet nousevat ylöspäin iän myötä, kuin muilla tuppaa suunta olemaan alaspäin...hmmmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti