tiistai 26. maaliskuuta 2013

Suklaabrownie 6 - Vartalonmuokkaaja 0

Väitän, että osa näistä lievästi ylipainoisen ylikiloista on peräisin Lildistä. Siellä on vaan niin halpoja ja hyviä herkkuja. Yleensä menen Lildiin ostamaan juustoa ja tarkkaan etukäteen katsotut tarjoukset. Ulos kaupasta astelen kassi täynnä herkkuja ja se tarjousparsakaali unohtuneena vihannestiskille.

Astelin taas "juusto-ostoksille" ja samalla ostosreissulla silmääni osui vartalonmuokkaaja. Olen aina miettinyt, että olisiko tuosta apua, mutta kun ovat olleet niin kalliita. Tämä oli vain kuusi euroa ja ripiät, joten ajattelin, että nyt on aika kokeilla. Sujuvasti nappasin seuraavasta hyllystä koriin myös paketin suklaabrownieta 1,29! Eihän noita voi hyllyyn jättää ja maistuu varmaan ihan sairaan hyvältä hieman lämmitettynä vaniljajäätelön kanssa.

Sitten intoa piukassa tätä vyötärön piukentajaa kokeilemaan. Vedin sen ylleni ja se pureutui niin pahasti lantioon, että sattui. Aikani kääntelin pakettia ja huomasin, että olin laittanut piukentajan ylösalaisin päälleni, helpotuksen huokaus - luulin jo, että minussa on joku rakenteellinen vika. Uusi yritys. Kahdesta keskikoisesta vatsamakkarasta muodostui yksi valtava maha, aivan kuin olisin raskaana. Eikä siinä vielä kaikki: piukentajan alareuna uppoutui lantioon saaden minut oivaltamaan jotakin uutta: en ole pelkästään läski vaan minulla on myös iso perse. Kokeilin myös virkahameen kanssa - ja kyllä, totta se oli: Hame oli tiukempi piukentajan kanssa kuin ilman. Kaksi pientä makkarani näyttivät suorastaan söpöiltä verrattuna tuohon valtaisan berliinin makkaraan jonka vyötärön piukentaja sai aikaan. Oli minulla sitten vaatteet päällä tai ei, tulos oli ihan sama.

Kitkerän tappion nieltyäni soitin miehelleni tärkeän puhelun. "Voitko tuoda kulta vaniljajäätelöä, unohdin ostaa sen."

Jutussa mainittujen tuotteiden virallinen arvostelu:

Lildin vartalonmuokkaaja (bodyshaper)
Tuote on ilmeisestikin tarkoitettu vartalonmuokkaukseen: Se muokkaa vatsastasi tavallista isomman, jolloin voit tarvittaessa uskotella itsellesi ja kanssaystävillesi olevasi raskaana. Se kokoaa mahdolliset useammat vatsamakkarat yhdeksi valtavaksi. Lämpimästi suosittelen vartalon muokkaajaa tähän tarkoitukseen.

Lildin suklaabrowniet
Pieni paketti, mutta niin oli hintakin. Ovat kausituotteita, eli silloin kuin on niitä Amerikan herkkuja joissa on se vapaudenpatsaan kuva (tai joku sitä muistuttava, en ole niin tarkkaan pakettia katsonut) niitä on myynnissä. Lämmitä hetki mikrossa ja laita vanilja jäätelöä päälle ja aaahhh! Jos haluat lisätä annoksen kulinaarisuutta, niin lisää muutama hiukan sulanut pakastemansikka annokseen ja tee annoksesta saman näköinen kuin telkkarin Master Chefissä tai vastaavassa ruokahifistely sarjassa. Niin sinulla on käsissäsi Michelin tähti ravintolan jälkiruoka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti