torstai 28. maaliskuuta 2013

Luomubotoxia osa 1: Ylva vastaan Axl Rose

Botoxihan on hermomyrkky ja vaikka taitavat markkinoijat ovat saaneet sen vaikuttamaan niin kovin viattomalta, niin en ehkä menisi kokeilemaan. Houkutus on valtaisa, koska keskellä otsaani on ollut niin kauan kuin muistan yksi valtava ryppy. Se on ollut siinä jo teini-iässä, joten voipi olla, että botoxilla ei saisi muuta aikaan kun Axel Rose tyyppisen ratkaisun, jolloin mieluummin pidän ryppyni.



Otsaryppyihin on olemassa luomu ratkaisu, jota kutsun tässä luomubotoxiksi siksi, että se on yhtä tehokas kuin botoxi ja silti täysin luonnollinen ratkaisu: Otsatukka.

Otsatukan hyödyt vastaan botoxi:
- Otsatukka on luonnollinen, ei myrkkyjä - Botoxi on hermomyrkky, joka lamauttaa lihaksen
- Otsatukan tyyliä voi muuttaa jos kyllästyy - Botoxin tyyli pysyy samana tai menee överiksi (kts. yo. kuva)
- Hinta: Do I need to say more ?
- Otsatukan leikkaamiseen sisältyy arjen luksusta: Pääsee kampaajalle. - Botoxi: "Pääsee" piikitettäväksi. Tosin olen kuullut, että joskus saa kuohuviinit kaupanpäälle, mutta tarvittaisiin varmaan vähintään litra tequilaa, ettei se sattuisi ihan saatanasti ja pelottaisi aivan perkeleesti.

Otsatukan huonot puolet omalla kohdallani:
- Kasvaa tosi nopeasti. Toisaalta tämä johtaa lisääntyvään arjen luksukseen, kun pääsee useammin kampaajalle - eli oliko tämä sittenkään huono puoli?
- Kun otsatukka on liian pitkä alan näyttää erehdyttävästi Roswhita Heikkilältä (nyk. Möhring) varsinkin aurinkolasit päässä. Ei löytynyt sellaista kuvaa Roswhitasta, miltä en halua näyttää vaan ainoastaan sairaan kauniita kuvia hänestä; kuinka ihmeessä se on mahdollista?

Plussan puolelle jäätiin siis. Unohtakaa botoxi ja kasvattakaa otsatukka.

Tämä oli Luomubotoxi osa 1. Lisää tulossa, joten jos olet piikille menossa niin mieti vielä. Jos ei löydy täysin luomuratkaisua, niin ainakin semiluomua on tarjolla ensiviikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti